Почетна

  Име*
  Email*
  Презиме*
  Тел. Број (опционално)
  Дополнителни информации

  Контакт и резервации на 078-581-997

  или на [email protected]

  Ресторан AQUA
  најдобрата храна во градот

  Врвни Готвачи

  Врвни Готвачи

  Пријатен амбиент

  Пријатен амбиент

  Богато Мени

  Богато Мени

  Повелете во Ресторан Аква, нашите врвни готвачи ќе ве угостат со највкусните деликатеси, како и сите разни видови на јадења кои ќе ве остават без здив. Топлиот и пријатен амбиент, гостопримливоста и брзата услуга на нашиот персонал ќе направат да се почуствувате посебно. Музика во живо со познати бендови и групи од околината и пошироко.

  Детско Катче
  забава за најмалите

  Забава за најмалите

  Забава за најмалите

  Детска игротека

  Детска игротека

  Детски базени

  Детски базени

  Во склоп на Аква Центарот, се наоѓа и детското катче наменето за најмладите. Детското катче располага со најразлични видови на реквизити за деца од сите возрасти.Детското катче е вистинското место за одлична забава, дружење и креативност за најмладите.

  Градски базен Кочани
  базен со олимписка големина

  Олимписка големина

  Олимписка големина

  Бесплатни лежалки

  Бесплатни лежалки

  Сопствен бар

  Сопствен бар

  Аква центарот располага со вкупно 3 базени од кои 2 мали за деца на долниот спрат од центрот и еден голем на горниот кат со длабочина од 1.5 до 3 метри. Во склоп на базените функционира и кафе бар, како и беспалтни лежалкии чадори. Пливањето е напрепорачуваниот спорт во светски трендови за ослободување од секојдневниот стрес и мускулна релаксација според Светската Здравствена Организација.

  Мини голф
  забава за сите

  Мини Голф за максимално уживање

  Мини Голф за максимално уживање

  Вискоквалитетна стаза

  Вискоквалитетна стаза

  Врвна опрема

  Врвна опрема

  На влезот во Кочани се наоѓа дискотека Аква. Огромниот комлекс опфаќа базент, дискотека, шанкови, ресторан, базенти за најмалите, забавен парк… Дискотеката Аква “дише”во духот на летото. Посетете го ова место и поминетe го летото незаборавно, уживајќи со вашите најмали или пријатели. Релаксирајте се, но не заборавајте да присуствувате на некоја од забавите кои ги организираме.

  Дискотека AQUA
  најдобрите забави во регионот

  Најдобрите забави

  Најдобрите забави

  Реномирани DJ-и

  Реномирани DJ-и

  Дневни забави

  Дневни забави

  Дискотека Аква е една од попознатите дискотеки во регионот, гостувањата на голем број познати Пејачи од Македонската, како и од Српската и од Балканската естрада, па и пошироко, Светски познати Ди/Џеи и многу други групи ја прават Дискотека Аква најдоброто место за незаборавни ноќни забави до раните утрински часови.

  “дише” во духот на летото